Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε αγορασμένο προϊόν μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία της παράδοσης. Παρακαλούμε το προϊόν να είναι συσκευασμένο προσεκτικά, καθώς, αν επιθυμείτε να το επιστρέψετε , θα πρέπει να διατηρήσετε την εμπορική του εμφάνιση / υποχρεωτικά θα πρέπει να διατηρηθεί η ετικέτα του και το κουτί του, να μην είναι φορεμένο, πλυμένο ή σιδερωμένο. 

Σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε αλλαγή το  προϊόν που αγοράσατε, επικοινωνήστε με εκπροσωπό μας μέσω τηλεφώνου στο +30 6944 82 39 83 ή στο eimail office@level.com.gr. Την ίδια ημέρα θα καλέσουμε κούριερ να παραλάβει το προϊόν που θέλετε να επιστρέψετε από τη διεύθυνση που θα μας πείτε. Την επόμενη ημέρα θα παραλάβετε το νέο προϊόν που επιλέξατε. Το κόστος αποστολής του νέου προϊόντος το αναλαμβάνει ο πελάτης.  

Σε περίπτωση επιθυμίας να επιστρέψετε το αγορασμένο προϊόν, θα πρέπει να επικοινωνήστε με τον εκπρόσωπο μας μέσω τηλεφώνου στο +30 6944 82 39 83 ή στο eimail office@level.com.gr για την αποσαφήνιση των επόμενων διαδικασιών.

Close Menu
phone-icon
×
×

Cart